DANI INTERIJERA u Tower centru!!! - LUCE daruje -20% popusta

Povodom dana interijera u Tower centru darujemo Vas popustom od -20% na svu rasvjetu, lustere i lampe u našim prodajnim salonima (u Rijeci i Zagrebu) od 17.-27.4.2015. Popust se odnosi samo na lampe koje nisu već na sniženju.
DANI INTERIJERA u Tower centru!!! - LUCE daruje -20% popusta

Mi Vas darujemo popustom u našim trgovinama u RIJECI i ZAGREBU u periodu od 17-27.4 i pozivamo vas da posjetite dane interijera u Tower centru od 17-19.4.2015.

VIKEND PUN DOGAĐANJA TOWER FLORIA I DANI INTERIJERA

Od 17.-19. travnja Tower centar ugostit će tradicionalne Dane interijera te Towerfloriju, jedini specijalizirani događaj u regiji vezan za opremanje doma smješten u lifestyle okruženju shopping centra te ponovo razveseliti brojne posjetitelje koji mogu u sklopu interaktivnog sadržaja na kvalitetan način doći do informacija vezanim za opremanje i uređenje doma te uživati u sajamskim popustima uz popratni zabavni sadržaj.

U subotu, 18. travnja najpoznatija riječke dizajnerica interijera Svjetlana Despot savjetovat će i davati kretivne ideje na koji način uljepšati svoj životni ili radni prostor, a hrvatski guru vrtlarstva Kornelija Benyovsky Šoštarić za najmlađe priredit će malu školu sjetve, a one starije zaljubljenike u prirodu i uređenje vrtova nagraditi besplatnim savjetima.