O Luce rasvjeta

Ukoliko trebate savjet pri odabiru ili projektiranju rasvjete slobodno nas konaktirajte. Dostavite nam nacrt i fotografije, istaknite svoje želje i prioritete, a mi ćemo vam ponuditi za Vas najbolje rasvjetno riješenje.

luce.com.hr specijalizirani je web shop rasvjete i elektromaterijala, te dekorativnih predmeta u kućanstvu. U vlasništvu je tvrtke Animo d.o.o. iz Rijeke koja već 24 godine uspješno posluje na hrvatskom tržištu.

Cilj tvrtke je ponuditi odgovarajuća rasvjetna riješenja kupcima , ali i dati odgovarajući stručan savjet ne samo pri odabiru rasvjete već i pri izradi elektro projekta. Upoznajemo vas i savjetujemo o svim trendovima i novitetima u rasvjetnoj industriji. Predstavljamo mnoga bitna imena u rasvjetnoj industriji.

Zastupamo preko 600 različitih proizvođača rasvjetnih tijela, sijalica, LED rasvjeta, elektro materijala... Upućeni smo u sve trendove i novosti te inovativne proizvode u rasvjeti.

Naš projektni tim opremio je brojne objekte, hotele, apartmane, bolnice, crkve, kafiće, restorane, konobe, pa i privatne kuće, vile i stanove... Dugogodišnje iskustvo u opremanju objekata vanjskom i unutarnjom rasvjetom, te individualan pristup prema svakom kupcu naši su aduti.

Dio našeg asortimana su:

- vanjska i unutarnja rasvjeta (lusteri, viseća rasvjeta, plafonska rasvjeta, stolne lampe, podne lampe, zidne lampe, ugradbena rasvjeta, downlighteri, profesionalna rasvjeta...),

-LED rasvjeta,

-sijalice i žarulje (štedne žarulje, halogene žarulje, LED žarulje...)

-utičnice, prekidači, plake... i ostali elektromaterijal

-čistilica na paru

-serigrafije poznatih hrvatskih slikara

Cilj nam je pružiti Vam kvalitetnu uslugu uz stručnu prezentaciju i kroz razgovor pronaći najbolje rješenje za Vas. Nudimo kvalitetne proizvode i jamčimo 100% kvalitetu.

Zbog toga smo na stranici osigurali što više informacija o proizvodima, tekst s opisom i karakteristikama svakog proizvoda, galerije slika itd. te 24 sata dnevno dostupan:

E-mail: info@luce.com.hr,

telefon u radno vrijeme: 091/791-4777.

Ukoliko ste u mogućnosti svakako nas posjetite u našem izložbenom prostoru u :

-Zagrebu-Kruge 43

-Rijeci- Tower center IV kat (J.P: Kamova 81a)

Osigurali smo stručno osoblje koje će Vam uz prezentaciju željenog proizvoda pomoći i svojim stručnim savjetima.

Sve proizvode isporučujemo na Vašu kućnu adresu u sve dijelove Hrvatske, uz minimalne troškove dostave, a za neke artikle besplatno.
Imate mogućnost sami preuzeti proizvod u našem Izložbenom salonu u Zagrebu ili Rijeci.Tel: +385 (0)91 791 4777
E-mail: info@luce.com.hr


Obratite nam se s povjerenjem,

Vaš luce.com.hr