O Luce rasvjeta

Ukoliko trebate savjet pri odabiru ili projektiranju rasvjete slobodno nas konaktirajte. Dostavite nam nacrt i fotografije, istaknite svoje želje i prioritete, a mi ćemo vam ponuditi za Vas najbolje rasvjetno riješenje.
RASVJETA

RASVJETA LUCE - od rasvjetne inspiracije do rasvjetne instalacije

Osvjetliti dom rasvjetom koja će pozitivno utjecati na vaše zdravlje i raspoloženje mora biti imperativ.

Naš tim stručnjaka već 24 godine projektira rasvjetu stambenih i poslovnih objekata. Svakom projektu pristupamo individualno osluškujući želje i potrebe klijenata. Iza nas je mnoštvo odrađenih projekata i zadovoljnih klijenata. Opremamo poslovne objekte, hotele, apartmane, bolnice, crkve, kafiće, restorane, konobe i privatne kuće, vile i stanove...

Pomno isplanirane projekcije svjetlosnih tokova te odabir lampi koje su usklađene sa stilom uređenja, funkcionalnošću prostora i dizajnom interijera nisu nimalo lak zadatak. To sve zahtjeva znanje i iskustvo u opremanju objekata vanjskom i unutarnjom rasvjetom.

Naše višegodišnje znanje i iskustvao, konstantno educiranje, te pračenje trendova i inovacija u osvjetljenju omogučuje nam da svojim klijentima sugeriramo inspirativne rasvjetne prijedloge i u konačnici kreiramo savršeno osvjetljenje u prostoru u skladu s planiranim buđetom.

luce.com.hr specijalizirani je web shop rasvjete i elektromaterijala, te dekorativnih predmeta u kućanstvu. U vlasništvu je tvrtke Animo d.o.o. iz Rijeke koja već 24 godine uspješno posluje na hrvatskom tržištu. Tvrtka je imala donedavno trgovine u Rijeci i Zagrebu. No trenutno je trgovina locirana isključivo u Rijeci, u sklopu Tower centra na IV katu.

Zastupamo mnoštvo različitih proizvođača rasvjetnih tijela, sijalica, LED rasvjeta, elektro materijala... te predstavljamo mnoga bitna imena u rasvjetnoj industriji.

Dio našeg asortimana su:

- VANJSKA I UNUTARNJA RASVJETA (lusteri, viseća rasvjeta, plafonska rasvjeta, stolne lampe, podne lampe, zidne lampe, ugradbena rasvjeta, downlighteri, profesionalna rasvjeta...),

-LED rasvjeta

- TEHNIČKU PROFESIONALNU RASVJETU

-SIJALICE I ŽARULJE (štedne žarulje, halogene žarulje, LED žarulje...)

-UTIČNICE, PREKIDAČI, PLAKE i OSTALI ELEKTR MATERIJAL

-PARNI ČISTAČ SA PEGLOM

-SERIGRAFIJE POZNATIH HRVATSKIH SLIKARA

Želja nam je pružiti Vam kvalitetnu uslugu uz stručnu prezentaciju te biti vaš partner od povjerenja koji će vam pomoći pri odabiru rasvjete, kreiranju rasvjetnog plana i dati stručan savjet za izradu elektro projekta.

Nudimo kvalitetne proizvode i jamčimo 100% kvalitetu.

Zbog toga smo na stranici osigurali što više informacija o proizvodima, tekst s opisom i karakteristikama svakog proizvoda, galerije slika itd. Obratite nam se slobodno za sve nastale upite, potreban savijet i slično na:

E-mail: info@luce.com.hr

telefon: 091/791-4777.

Adresa: -Rijeka- Tower center, IV kat (J.P. Kamova 81a)

U našem izložbeno prodajnom salonu stručno osoblje će Vam uz prezentaciju željenog proizvoda pomoći i svojim stručnim savjetima.

Sve proizvode isporučujemo na Vašu kućnu adresu u sve dijelove Hrvatske, uz minimalne troškove dostave, a za neke artikle besplatno. Proizvode možete i sami preuzeti u našem prodajnom salonu.

Kupili ste stan, kuću ili poslovni prostor, preuređujete stan u kojem živite, želite stvoriti drukčiji ambijent prostorije koju preuređujete te imate tisuću pitanja i nedoumica koju lampu odabrati, kakvo osvjetljenje je idealno za prostoriju i sl.- OBRATI TE NAM SE, DOSTAVITE TLOCRT ILI FOTOGRAFIJE PROSTORA i dozvolite nam da za vas projektiramo rasvjetu.

U skladu s vašim načinom funkcioniranja u prostoru, životnim i radnim navikama, te stilom uređenja izrađujemo za vas plan rasvjete i nudim prijeloge lampi kojima bi se osvjetlio vaš dom iz snova. Tu smo za vas - i bi svjetlost ... uz RASVJETU LUCE


Tel: +385 (0)91 791 4777
E-mail: info@luce.com.hr


Obratite nam se s povjerenjem,

Vaš luce.com.hr