Uvjeti dostave

BESPLATNA DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU AKO KUPITE IZNAD 795,00KN!!

U dostavi pošiljaka Prodavatelj surađuje sa tvrtkom Overseas Express koji osigurava povoljnu dostavu pošiljaka unutar 72h na adresu kupca u R. Hrvatskoj od trenutka kada Prodavatelj zaprimi narudžbu i uplatu, ukoliko se naručena roba nalazi na skladištu.

Cijene dostave unutar cijele Hrvatske Overseas Express - po paketu  - MPC= 40,00 kn

Usluga pouzeća naplaćuje se dodatno - MPC =  10,00 kn

Ukoliko se roba ne nalazi na skladištu Prodavatelj obavještava Kupca e-mailom o točnom roku dostave proizvoda ovisno o proizvođaču (5 do 60 dana).

Roba se može preuzeti i u našoj prodavaonici:

- u Rijeci:  "LUCE" u TOWER CENTER RIJEKA, IV kat (kod pokretnih stepenica), Janka Polić Kamova 81/A, 51000 Rijeka

Reklamirana roba se također može vratiti na gore navedenu adresu naše prodavaonice.

Trošak dostave plaća Kupac OVERSEAS EXPRESS-u  prilikom preuzimaja proizvoda. Kupac može zatražiti i da mu se roba dostavi po nekoj drugoj kurirskoj službi ili da Vam Prodavatelj pošalje poseban račun za dostavu.

Troškovi dostave razlikuju se ovisno o načinu plaćanja. Ukoliko plaćate robu pouzećem trošak dostave je viši, jer uključuje i trošak otkupnine.

Sve zaprimljene i plaćene narudžbe za robu na skladištu do 13 sati biti će poslane radnim danom (od ponedeljka do petka) isti radni dan i dostavljene kroz 1-3 radna dana (ovisno o voznom redu kurirske službe). Narudžbe zaprimljene vikendom biti će poslane u ponedjeljak.

Prilikom narudžbe obavezno ostavite broj telefona kako bi Vas kurirska služba mogla kontaktirati.

Ukoliko želite da vam se roba dostavi nekom drugom kurirskom službom bitno nam je dostaviti mailom zahtjev u kojem se navodi kurirska služba i broj vaše narudžbe.

Možemo dostaviti robu i u inozemtvo, ali po posebnoj ponudi za trošak transporta i eventualnog carinjenja.

Napomena:
Dostava ne podrazumijeva montažu i ugradnju naručenih artikala. Prilikom dostave robe kupac je dužan pregledati robu, te provjeriti da li je roba isporučena bez fizičkih oštećenja, te se potpisom dostavnice kupac odriče naknadnih reklamacija po ovoj osnovi. Kupac nije dužan preuzeti robu sa fizičkim oštećenjem. U slučaju skrivenih oštećenja (unutar kutije, vanjska oštećenja ispod ambalaže...) kupac je dužan sačuvati originalnu ambalažu radi provjere iste, na dijelu nastalog fizičkog oštećenja. Ukoliko se ustanovi da je ambalaža oštećena na dijelu gdje je oštećeni artikl, reklamacija neće biti uvažena, jer se je oštećenje trebalo uočiti prilikom preuzimanja robe.