Način plaćanja

Naručene proizvode s troškovima dostave kupac će prodavatelju platiti pouzećem, virmanom ili kreditnom karticom. U slučaju da kupac naruči robu i odbije je primiti, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

NAČINI PLAĆANJA:

  1. Po ponudi: - uplatom na žiro račun – u pošti, banci ili putem internet bankarstava
  2. Pouzećem: - na ruke prilikom preuzimaja paketa
  3. Kreditnom karticom ili gotovinom osobno na prodajnom mjestu
  4. Online plačanje: - putem WSpay™ usluge moguće je vršiti plaćanje sljedećim KREDITNIM i DEBITNIM karticama:
  • American Express 
  • MasterCard®
  • Visa
  • Maestro®

 

Podaci za ispunjavanje opće uplatnice:

Primatelj: ANIMO d.o.o., Brajda 2, 51000 Rijeka

IBAN:        HR61 2360 0001 1020 41298

Poziv na broj odobrenja:  Upišite broj ponude koju ste dobili prilikom kupnje (npr. ukoliko je broj ponude koji Vam je izdan prilikom kupnje 38 upišite broj 38 u kućicu poziv na broj odobrenja)

Opis plaćanja: Webshop - Uplata po ponudi(u zagradi navedite broj ponude)

Napomena: Kod ovakvih uplata mi ne možemo odmah dobiti potvrdu da je narudžba plaćena i kao posljedica toga ni Vi ne možete dobiti pošiljku u najkraćem roku. Pošiljka će biti poslana tek kada primimo potvrdu da je novac uplaćen na račun. Molimo Vas da pažljivo upisujete Broj računa i Poziv na broj odobrenja kako ne bi došlo do dodatnih komplikacija.

Korištenjem ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja (uvjeti kupnje, uvjeti dostave, izjava o privatnosti, pravila korištenja, načini plačanja).