10 razloga zašto kupiti LAMPU OD HIMALAJSKE SOLI

Pripremite se za jesen i zimu - pobjedite prehladu, kašalj, grlobolju i alergije uz pomoć solne svjetiljke. Lampa od himalajske soli prikuplja vlagu na sebe, ionizira zrak, djeluje na jačanje imuniteta, povećanje energije i smanjenje stresa.
10 razloga zašto kupiti LAMPU OD HIMALAJSKE SOLI

Lampe od himalajske soli prekrasan su dekor u interjeru, prirodan izvor svjetlosti te pozitivno utječu na naše zdravlje i okoliš. One su jedan od najvećih trendova u healing i wellness industriji. Svaka svjetiljka od himalajske soli je drukčija i unikatna.

Izdvojili smo 10 razloga zbog kojih kupiti LAMPU OD HIMALAJSKE SOLI:

1. NEUTRALIZIRAJU ELEKTROMAGNETSKO ZRAČENJE - u kombinaciji s izvorom svjetlosti kristali soli stvaraju negativno nabijene ione koji poništavaju pozitivne. Tako neutralizirajući elektromagnetsko zračenje, oni pomažu smanjiti umjetne frekvencije. SAVJET: Svoju lampu od himalajske soli držite blizu televizora, računala, mobitela i sličnih elektroničnih uređaja kako bi smanjili opasnost od zračenja za sebe i svoju obitelj.

2. OLAKŠAVA DISANJE - Smatra se da himalajske solne svjetiljke poboljšavaju disanje oslobađanjem negativnih iona koji filtriraju strane čestice i općenito čuvaju pluća.

3. PROČIŠĆUJU ZRAK - velika prednost lampe od himalajske soli je što pomaže u uklanjanju dima cigareta, peludi, prašine i drugih zagađivača zraka. Lampa na sebe prikuplja vodu, tj vlagu iz prostora. Kada je upaljena zagrijava se i prikuplja čestice vode koje na sebe nakupljaju strane čestice te ih veže na kristal sol. Zagrijavanjem opet se oslobađaju čestice vode dok čestice dima, prašine i sl. ostaju zaključane u soli.

4. SMANJUJU SIMPTOME ALERGIJE I ASTME - postavljanjem ovakve svjetiljke u prostorije u kojima provodimo najviše vremena možemo ozbiljno smanjiti simptome alergija. Asmatičari mogu primjetiti razliku već nakon 2-3 tjedna.

5. UBLAŽUJU KAŠALJ I DRUGE SIMPTOME PREHLADA - negativni ioni koje oslobađa svjetiljka himalajske soli štite nas od bakterija, uklanjaju onečišćivače zraka, a sol također omogućuje tijelu da učinkovito filtrira zrak u pokušaju da filtrira bilo kakve strane čestice u pluća. Tako spriječavamo simptome kašljanja, kihanja, grlobolje i drugih manjih simptoma obične prehlade.

6. POVEĆAVA RAZINU ENERGIJE -pozitivni ioni iscrpljuju našu energiju, a uz himalajsku lampu oslobađaju se negativni ioni koji povećavaju našu razinu energije.

7. POVEĆAVAJU KONCENTRACIJU I UČINKOVITOST - izlaganje negativnim ionima smanjuje se stres i poboljšava radna učinkovitost. Negativni ioni povećavaju opskrbu krvi i kisika u mozak, te tako poboljšavaju koncentraciju. Također pružaju poticaj neurotransmitera seratonina, koji doslovno stvara osjećaj sreće.

8. SMANJUJU STRES I DJELUJU OPUŠTAJUĆE - solne svjetiljke proizvode ugodno blago osvjetljenje koje stvara atmosferu blago narančast, žuto-crvene boje .To ugodno osvjetljenje djeluje opuštajuće i ublažuje simptome stresa. Smatra se da umirujuće osvjetljenje stvara uravnoteženje duhovne, emocionalne i fizičke energije.

9.OLAKŠAVA SAN - prekomjerno izlaganje pozitivnim ionima smanjuje protok krvi i opskrbu kisikom mozga, što dovodi do poremećaja spavanja. Negativni ioni koje ispušta solna svjetiljka preokreču taj učinak i pomažu kod spavanja. Umirujuće svjetlo solne lampe pomaže ljudima koji pate od nesanice.

10. POBOLJŠAVA RASPOLOŽENJE - mnoge studije pokazuju da negativni ioni poboljšavaju raspoloženje i razinu energije povećanjem razine seratonina u mozgu. Stoga pomaže i ljudima koji pate od depresije.

Kako vidite brojni su razlozi zbog kojih svatko u svom domu treba imati LAMPU OD HIMALAJSKE SOLI. Požurite u LUCE, Tower center IV kat i priuštite si solnu svjetiljku po najboljim cijenama i s garancijom kvalitete.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK