MAGNETNA RASVJETA

Magnetna rasvjeta noviji je sustav osvjetljenja koji svaki prostor čini multifunkcionalnim. U niskonaponske magnetne profile mogu se umetati rasvjetni elementi koje lako premještate, te tako mijenjate osvjetljenje i funkcionalnost u prostoru.
MAGNETNA RASVJETA


Naši nisko naponski magnetni sistemi predstavljaju sigurnu varijantu osvjetljenja koji ima moć transformacije, tj. mogućnost premještanja linearnih ili reflektorskih elemenata, kao i visilica.

Na taj način prostor postaje multifunkcionalan, jer premještanjem elemenata stvarate drukčije osvjetljenje u prostoriji i dajete mu drugačiju funkcionalnost.

Dakle magnetni profili su dostupni kao ugradni , nadgradni ili ovjesni sistemi u bijeloj ili crnoj boji. U profile koje odaberete možete umetati različite linearne ili spot svjetiljke kao i visilice , te iste po potrebi premještati.

Naravno da su ovakvi sustavi idealni za poslovne prostore, muzeje ili druge prostore koji traže profesionalna rasvjetna riješenja.

O dizajnu koji je upečatljiv i besprijekoran ne moramo ni govoriti.

Kako je riječ o sistemu kojeg je potrebno izprojektirati , tj. elemente i dimenzije prilagoditi vašem prostoru----Obratite nam se da mi za Vas napravimo proračun.

KONTAKT

info@luce.com.hr

GSM: 0917914777