ČISTAČ NA PARUI I PEGLA 2u1

Očistite dom bez kemikalija uz GRAN VAPREi koji zagrije vodu u kotlu na 280C. Tako čistite i dezinficirate parom visoke temperature! S lakoćom rješava blato i masne mrlje, te uništava 99% posto bakterija, virusa, grinja i parazita sa svih tipova površina.
ČISTAČ NA PARUI I PEGLA 2u1


[ČIŠĆENJE BEZ KEMIKALIJA]

Predmeti koje čistite i dezinficirate vodenom parom parnog aparata GRAN VAPORE DL5000 biti će besprijekorno čisti i dezinficirani. Ovaj aparat za čišćenje i peglanje na paru radi u potpunosti bez upotrebe kemikalija i detrdženata, stoga se posebno preporučuje u kućanstvima gdje borave mala djeca ili kućni ljubimci. Da, to je dosta praktično i za alergičare.

On čisti sve oko sebe vodenom parom visoke temperature koja usput i dezinficira, a vlaženjem parom pod pritiskom olakšava peglanje. Čistač zagrijava vodu u kotlu na temperaturu i do 260°C te čisti parom pri temperaturi od 150°C i pod pritiskom od 4,5 Bara.

Temeljito očistite i dezinficirajte kuću, ured ili apartman i postignite savršene rezultate uz parni čistač GRAN VAPORE DL5000.

PREDNOSTI ČIŠČENJA PARNIM ČISTAČEM:

antialergijski aparat čisti u potpunosti bez kemikalija i detrdženata​
dubinskim djelovanjem uništava plijesan, parazite, bakterije, viruse i grinje na svim površinama, pa čak i u tepisima, madracima, jastucima, posteljini, foteljama
idealan za vrhunsko čišćenje apartmana i hotelskih soba
praktično za uporabu

znosimo ideje što i kako čistiti parnim čistačem GRAN VAPORE DL5000:


1. TEMELJITO ČIŠČENJE KUPAONICE

Najljepše je otuširati se ili okupati u savršeno čistoj kupaonici. Uz GRAN VAPORE DL5000 parni čistač ne moramo više trošiti hrpu novaca na štetne kemijske preparate za čišćenje kupaonice, već na 100% prirodan način i bez štetnih kemikalija možemo postići i bolje rezultate.

Uz njega vaša kupaonica postaje oaza čistoče bez opasnih i štetnih kemikalija. Naime aparat zagrije 2,5l vode u rezervaru na temperaturu od 260°C te s parom pri visokoj temperaturi i uz pritisak od 4,5Bara topi masne i blatne mrlje od sapuna i šampona, kamenac, te uništava bakterije, viruse i gljivice.

Uz aparat dolaze i razni nastavci koji nam olakšavaju čišćenje. Tako ja za čišćenje kupaonice koristim usku mlaznicu koja je postavljena pod kutem od 45° i s nom lakše čistim wc školjku, te teško dohvatljiva mijesta oko nje i vodokotlića, ventile, radijator, sitne utore oko slavine, umivaonika, kutove tuš kabine i fuge. Također stakla tuš kabine čistim nastavkom za stakla. On ima uz posebno kreirane mlaznice za čiščenje stakla i gumice kojima brišete paru sa stakla istom tehnikom kao kad čistite s običnim brisačem. Stakla su nakon čiščenja s GRAN VAPORE DL5000 parnim čistačem čišča nego da su čiščena bilo kojim drugim sredstvom, jer visoka temperatura s lakočom otapa mrlje od sapuna i kamenac.

2. ČIŠČENJE SVIH TIPOVA PODOVA - PLOČICA, LAMINATA, PARKETA, TEPIHA I TEPISONA

Jedna od najvećih noćnih mora pri čišćenju podova su zasigurno fuge te čišćenje tepiha i tepisona. Uz GRAN VAPORE DL5000 parni čistač dolazi i set od 2 produžne cijevi te nastavak za čiščenje podova. Taj nastavak ima posebno osmišljene štipaljke u koje se umetne krpu za pod (možete umetnuti i bilo koju krpu za pod koju imate kod kuće). Kada se na nastavak stavi krpa tada čistimo i dezinficiramo pločice, laminat i parkete. Nastavak ima i četke koje pomažu pri čiščenju i dezinficiranju tepiha i tepisona. Prilikom čiščenja tepiha i tepisona ne koristi se krpa kako bi para čim dublje prodrla u pore tepiha ili tepisona i temeljitije očistila i dezinficiranjem uništila bakterije, grinje i viruse koji se mogu naći na takvim površinama.

Želimo li bolje očistiti fuge i kutove u koje klasičnim pranjem poda najčešće guramo nečistoče - savjetujemo korištenje užih mlaznica koje se nalaze na produženoj cijevi ili nastavak sa uskom mlaznicom. Da bi postigli bolje rezultate preporuka je parnim aparatom GRAN VAPORE DL5000 ići čim bliže površini koju čistimo kako bi pritisak pare bio jaći. Ukoliko vidimo da neka mrlja nije odmah otklonjena slobotno po istom području prođite ponovno.

Ovakvim 100% prirodnim načinom čiščenja stvaramo sigurniji prostor za igru naših mališana i kućnih ljubimaca. Pod će biti dezinficiran i čist bez korištenja štetnih i agresivnih sredstava.

3. ČIŠČENJE I DEZINFICIRANJE MADRACA, NADMADRACA I JASTUKA

Parnim aparatom GRAN VAPORE DL5000 očistite i dezinficirajte madrace, nadmadrace i jastuke koristeći poseban trokutasti nastavak sa četkom. Nastavakom prolazite preko površina i dozvolite pari da čim dublje prodrije u pore madraca kako bi ga bolje dezinficirali. San vaših ukućana biti će sigurniji uz takvo dezinficiranje madraca kojim će uz pomoć visoke temperature pare sve grinje, bakterije i virusi postati prošlost.

4. ČIŠČENJE I DEZINFICIRANJE SOFA, KAUČA, FOTELJI i STOLICA

Ovakve površine zahtjevne su za čiščenje, a ujedno i savršen dom za sakupljanje prašine, grinje, bakterije i viruse. Parnim aparatom GRAN VAPORE DL5000 i trokutastim nastavkom sa četkom čistite sofe, fotelje i stolice koji su izrađeni od materijala kako bi para temeljitije očistila takve površine i ušla u sve pore dubinski. Dok kutne garnitue, kaučeve, fotelje i stolice od eko kože, prave kože, drveta, metala ili plastike prođite nastavkom bez četke kako ne bi oštetili takve površine. Naknadno ih obrišite krpom.

5. TEMELJITO ČIŠČENJE I DEZINFICIRANJE KUHINJE

Razno razne kemikalije, detrđenti i drugi preparati često se koriste za dezinficiranje kuhinje i njenih površina na koje naknadno znamo položiti i hranu koju konzumiramo. Počnite misliti na svoje zdravlje i počnite koristiti 100% prirodne načine čiščenja i dezinficiranja u vašoj kuhinji.

Prednost čiščenja s parnim aparatom GRAN VAPORE DL5000 je što ima rezervar od 2,5l koji stoji na podu ( veći je rezervar pa duže traje), a vi u ruci držite samo lagani nasrtavak koji čisti i dezinficira parom visoke temperature . To je bitna prednost u odnosu na neke druge manje i slabije aparate. Naime uz pomoć nastavaka sa produžecima lako se čiste i najvišlji djelovi kuhinjskih ormarića, a visoka temperatura topi i najmasnije naslage ispod kuhinjskih elemenata, na radnoj površini, pločicama, te oko sudopera i štednjaka.

Osim što s ovakvim aparatom možete temeljito očistiti i dezinficirati sve radne površine u kuhinji uključujući i kuhinjski stol, a aparatom možete i temeljito očistiti i dezinficirati i frižider u kojim držite svoju hranu. Olakšava i topljenje zaleđenih dijelova u zamrzivaču, kao što olakšava i čiščenje pećnice te mikrovalne.

6. OČISTITE PROZORE, VRATA i OGRADE

Već smo napomenuli da uz parni čistač GRAN VAPORE DL5000 dolazi i serija nastavaka koja nam olakšava čišćenje. Vrlo često vrata i prozori imaju brojne utore koji su teško dostupni. Uskom mlaznicom uspjevamo prodrijeti parom u sve utore i savršeno očistiti prozore i vrata te temeljito dezinficirati kvake i rukohvate. Staklene površine čiste se sa već ranije spomenutim nastavkom za stakla. Uz aparat dolazi i serija manjih četkica koja može pomoći kod čiščenja zahtjevnijih ograda i sličnih površina.

7. ČIŠČENJE I DEZINFICIRANJE IGRAČAKA, HRANILICE I DJEČJIH KOLICA

Mala djeca vole sve lizati i dirati, pa je preporuka igračke s vremena na vrijeme dezinficirati, a hranilice čistiti manje agresivnim sredstvima za čiščenje. Parni čistač GRAN VAPORE DL5000 predstavlja 100% prirodan način čiščenja i dezinficiranja. Aparat olakšava čiščenje dječje hranilice jer para visoke temperature pod pritiskom od 4,5 Bara prodire u najmanje utore hranilice i dezinficira i čisti sve bitne dijelove bez kemijskih sredstava.

Za dezinficiranje igračaka savjetujemo više igračaka staviti u kantu i tako će vam biti lakše njih dezinficirati. Naknadno ih prebrisati čistom krpom. Preporučujemo aparat i za dezinficiranje plišanih igračaka.

Nemojte zaboraviti očistiti i dezinficirati dječja kolica. Veći naglasak stavljamo na temeljitije čiščenje remenčića i poprečne prečke jer ih djeca diraju, a potom ruke stavljaju u usta.

8. ČIŠČENJE I DEZINFICIRANJE AUTOMOBILA I AUTOSJEDALICE

Parnim aparatom GRAN VAPORE DL5000 lakše ćete očistiti vaš automobil izvana, a i dezinficirati iznutra. Naime toplom parom i pri pritisku od 4,5Bara masne mrlje i blato lakše se tope i na taj način lakše i temeljitije čistite auto izvana. Uz pomoć uskih mlaznica aparatom ćete s lakoćom očistiti i najzahtjevnije utore u unutrašnjosti automobila. Nastavkom za čiščenje sofa dezinficirajte i očistite siceve, te napominjemo temeljito dezinficirajte dječju autosjedalicu.

9. TEMELJITO OČISTITE RADIJATORE

Jedna od najvećih muka u čiščenju kuće su radijatori, jer imaju mnoštvo utora, a tu su i sve one silne cijevi. s vremenom na njih se nakuplja prašina i masnoća koja se teško skida. Uz parni aparat GRAN VAPORE DL5000 stvar je puno lakša, jer para visoke temperature topi te masne mrlje koje je nakon što prođemo s čistaćem potrebno samo prebrisati suhom krpom. Također uskom mlaznicom dolazimo lako do najteže dostunih utora i nakon takvog čiščenja vaš će radijator blistati.

10. PARNO GLAČALO - ZA PEGLANJE I DEZINFICIRANJE GARDEROBE I POSTELJINE

Uz parni aparat GRAN VAPORE DL5000 kao što smo već i napomenuli dolazi i parno glačalo.

Glačalo se priključije na aparat koji predstavlja parnu postaju sa rezervarom od 2,5l. Na samom glačalu regulira se temperatura kojom peglamo. Prednost u odnosu na klasične parne postaje je što je aparat na kotačiće i drži se na podu ispod daske za peglanje pa nam ostaje na raspolaganju veća radna površina na samoj dasci. Također kako aparat ima dugačak kabel i on je na kotačiće kad peglate nema onog navlačenja pegle jer vam fali kabela da bi došli do kraja daske. Pegla pegla uz pomoć pare pod pritiskom tako da je neke delikatnije stvari koje je nemoguće speglati klasičnom peglom moguće s lakoćom izglačati onako samo laganim dodirom pare (kao potapkati, npr neke haljinice, plisirane suknjice i stvari sa čudnim naborima).

Kako je riječ o profesionalnijoj pegli, parnoj postaji - glačanje stoljnjaka za vaš restoran ili posteljine za vaše goste u apartmanima više neće biti izazov. Visokom temperaturom dodatno dezinficirate garderobu, posteljinu, krpe, ručnike i ostalo.

Parni aparat GRAN VAPORE DL5000 kako smo već spomenuli predstavlja aparat koji nam omogućuje profesionalnije čiščenje i olakšava peglanje, dodatno dezinficirajući parom. Naravno da njime možete dezinficirati i čistiti još koješta, poput umjetnog bilja, ormara, koje kakvih kanti, kašeta...

Ovo je posebna prilika jer za ovu cijenu dobivate kvalitetan čistač i parnu postaju u jednom aparatu.

Garancija je 2 godine, a i besplatna dostava na kućnu adresu,